01/

Thema's

 • kinderen, jongeren en volwassenen

 • mensen met een beperking

 • studiecoaching: planning, organisatie, leerstijlen

 • auticoaching: specifieke vragen rond autisme en de aanpak hiervan

 • opvoedingsvragen: begrenzen, verbindende communicatie, autonomie, gedragsmoeilijkheden, slaapproblemen, ...

02/

Beschikbaarheid

 • donderdag

 • of na afspraak

03/

Contact

 •  0497/68 60 43

04/

Tarieven

 • sessie van 1 uur

  • 50 euro​

 • studiecoachsessie 40 euro per uur voor de eerste 5 uur - dit is tevens de minimumduur van een begeleiding

Leen De Bie
Klinisch orthopedagoog
Studie- en auticoach

“Kinderen verwachten niet dat we ze fixen - samen laten we ze groeien.”

 

Opvoeden is altijd een zoektocht die gepaard gaat met twijfels over onszelf als ouder, maar evenzeer een zoektocht naar handvatten om moeilijkheden aan te pakken.

Ook als persoon in je eigen ontwikkeling kan je geconfronteerd worden met zaken die moeilijk gaan. Deze moeilijkheden kunnen voor heel wat onrust zorgen. Dat kan zo overweldigend worden dat je het gevoel hebt er niet meer zelf uit te komen. Op zo momenten is het enorm krachtig om ondersteuning te zoeken en er samen met iemand aan te werken.

 

Met mijn studieachtergrond, ruime praktijkervaring en als mama van twee fantastische meisjes help ik ouders, kinderen en jongeren graag verder op weg in hun zoektocht naar oplossingen. 

 

Wie ben ik?

 

Ik ben Leen, 36 jaar, en samen met mijn man en twee dochters wonen we in het landelijke Herzele. Wandelen,lopen en koken zijn mijn passies waar ik veel energie uithaal. Als klinisch orthopedagoog wil ik tijdens mijn begeleidingen kijken naar wat goed loopt en waarin je ondersteuning nodig hebt.
Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou sterker kan maken, want ik geloof dat niemand moet “gefixt” worden. Je hebt de krachten al in je, soms heb je gewoon iemand nodig die deze krachten zichtbaar maakt.

Ik heb 10 jaar gewerkt bij VZW Schoonderhage, een organisatie voor volwassenen met een verstandelijke beperking in combinatie met een andere problematiek (ADHD, ASS, psychische kwetsbaarheid,…) waar ik als orthopedagoog de leiding had over een dagcentrum en tehuis niet-werkenden in Denderleeuw.

Momenteel ben ik ook aan de slag als ondersteuner in het regulier onderwijs waar ik kinderen en jongeren begeleid met ASS, ADHD en/of gedrags- en emotionele problemen of type basisaanbod.

 

Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in de begeleiding van kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen, waaronder ook autisme. Als auti-coach ga ik samen op zoek naar praktische handvatten die kunnen helpen bij dagelijkse moeilijkheden waar soms tegenaan wordt gelopen.

 

Een pasklaar antwoord bestaat niet. Daarom zijn de sessies telkens op maat van elke persoon en situatie met bijbehorende specifieke vragen en noden.

 

Ik ben erkend bij de FOD Volksgezondheid (visumnummer : 327719) 

Neem contact op met Leen

contact.JPG
autisma.jpg