01/

Thema's

  • familiale conflicten, zoals (echt-)scheidingen, vermogensregelingen na overlijden, alimentatievraagstukken of kindregelingen

  • burengeschillen

  • conflicten tussen collega’s

  • loopbaanbegeleiding

  • perfectionismecoaching

02/

Beschikbaarheid

  • woensdagvoormiddag of na afspraak

03/

Contact

04/

Tarieven

  • Loopbaancheques

  • 1u of meer - prijzen variëren

loopbaancheque.jpg

aline de zutter

erkend Familiaal bemiddelaar

Loopbaancoach

perfectionismecoach

parralel.png

Familiale bemiddeling

Meningsverschillen en conflicten horen bij het leven. In familiezaken, in handelszaken en in sociale zaken. Doorgaans is dit zeer ingrijpend en gaat dit gepaard met allerlei emoties. In dergelijke context is het niet altijd makkelijk om zelf tot oplossingen te komen. Bemiddeling is een evenwaardig alternatief voor een procedure voor de rechtbank. Als erkend bemiddelaar kan ik gebruik maken van de homologatieprocedure. Hierdoor krijgt de inhoud van de overeenkomst een uitvoerbare kracht, dit wil zeggen dezelfde kracht als een vonnis van de rechter krijgt. 

Loopbaancoaching

Als loopbaancoach werk ik samen met het loopbaancentrum Sparkle en maak ik deel uit van een team enthousiaste coaches. We gaan voor echte verbinding, waarbij we elkaar stimuleren om onze eigen ‘sparkle’ wakker te houden. We zetten onze eigen ervaring en persoonlijke talenten graag in om jou te begeleiden in het (her-)ontdekken van jouw kracht en volle potentieel. Zo kan je op een effectieve en voldoeninggevende manier bewuste keuzes maken.

 Loopbaancoaching met zorg 

Wie draagt de zorg voor iemand met een beperking of een ernstige ziekte? Mantelzorgers nemen een groot deel van de zorg op zich. Dit is niet evident. Zeker niet voor wie nog beroepsactief is. De combinatie van werk, gezin en zorg is zwaar. Ook op emotioneel vlak is mantelzorg niet te onderschatten. Naast de zorg, die tijdrovend is, hebben vermoeidheid, onzekerheid en bezorgdheid een weerslag op jezelf en je gezin. Wil je graag begeleiding in het vinden van een gezonde balans?

Perfectionismecoaching

Kleuters met faalangst. Leerlingen die volledig blokkeren tijdens de examens. Studenten die hun leerstof niet verwerkt krijgen omdat ze geen samenvattingen kunnen maken. Bekwame, waardevolle medewerkers die een burn-out krijgen. Allemaal dingen die nauw in verband staan met perfectionisme of bevestigingsdrang. Ben jij perfectionistisch ingesteld en kost het je veel tijd en energie? Belemmert het jou in je dagdagelijkse werkzaamheden? Heb je er last van? Neem gerust contact op.

Gezondheidspraktijk Wetteren

Scheldedreef 5

9230 Wetteren

Bankrekening: BE03 7512 1039 7484 

Ondernemingsnummer: 0823.566.919